Opening Historische Informatie Punten in bibliotheek Escamp en de Centrale Bibliotheek

Meer weten over de geschiedenis van de wijk of aan de slag met familieonderzoek? Op zoek naar een interessant boek over de wijk? Dat kan inmiddels ook in het Historische Informatie Punt (HIP) van bibliotheek Escamp (sinds 10 februari 2016) en van de Centrale Bibliotheek (sinds 2 maart 2016). Verschillende bibliotheken hadden al een Historisch Informatie Punt en in februari en maart openden twee nieuwe!

Feestelijke opening
Wethouder Joris Wijsmuller opende beide ‘HIPs’ feestelijk. In bibliotheek Escamp ondersteunden 15 Romeinse soldaten met hun zwaarden bij het ‘doorknippen’ van het lint. Voorafgaand aan de officiële opening leerden de kinderen een workshop alles over vechten als een Romeinse soldaat. Na de officiële opening werd er onder het genot van een drankje en een hapje nog gezellig nagepraat.

OPENING IN BIBLIOTHEEK ESCAMP

OPENING IN CENTRALE BIBLIOTHEEK