Open Podium in Loosduinen

Tijdens de Week van de Amateurkunst (30 mei t/m 7 juni) stond stadsdeel Loosduinen geheel in het teken van kunst. Iedereen met een passie voor amateurkunst kon zijn hart ophalen. Het was een veelzijdig programma met activiteiten voor jong en oud, zoals: het leren spelen op een Djembé, rondleidingen in het Haags Pop Centrum en kunstworkshops waarin kinderen creatief aan de slag gingen. Kortom, zowel in als om bibliotheek Nieuw Waldeck en bibliotheek Loosduinen was veel te doen.

Zingen, dansen en voordragen
En op 5 juni was het tijd voor een open podium bij bibliotheek Nieuw Waldeck. Dat was een fantastisch succes! Met veel inzet en kwaliteit vertoonden verschillende talenten uit de wijk hun kunsten aan een enthousiast publiek. Tapdansen, raps, vioolspel en zang: het kwam allemaal voorbij. Beelden zeggen in dit geval zeker meer dan woorden, dus neem een kijkje bij onderstaande foto’s en filmpjes.

foto’s en filmpjes: Loes Schleedoorn

2018-01-09T16:59:15+00:00