Aneesh Ramnath wint Groot Haags Kinderdictee 2016

Zet je die tussen -n nou wel of niet neer? En eindigt deze persoonsvorm op -dt? Spannend was het rond het Groot Haags Kinderdictee: eerst de voorrondes in de vestigingen van Bibliotheek Den Haag en erna een zinderende finale in de raadszaal van het Haagse Stadhuis. En het ging allemaal om de prangende vraag: wie is de beste dicteemaker?

Dinsdag 14 juni 2016 volgde het verlossende antwoord! Anna Woltz las het door haar geschreven dictee voor aan de groepswinnaars van de voorrondes. Aneesh Ramnath van de Shri Vishnu School maakte die dag slechts twee fouten in het dictee en mag zich dit jaar de trotse winnaar noemen! Bibliotheek Den Haag feliciteert hem met zijn mooie prijs: 200 euro aan boeken voor de schoolbibliotheek.

2017-01-03T14:23:59+00:00